VÅRT MÅL ÄR ATT HA

NÖJDA KUNDER

TILL 100%

Pizzeria Italia är Kalmars äldsta pizzeria.

Pizzerian startades 1977 och drivs sedan dess i samma miljö och med samma karaktäristiska stil. Vi har alltså endast pizzor att erbjuda (om man bortser från våra goda sallader). Detta gör att vi är beroende av våra pizzor för att överleva, som i sin tur gör att vi är extra noggranna med att pizzan smakar bra.


För att kunna uppnå bästa tänkbara resultat jobbar vi med råvaror av bästa kvalitet. En annan viktig detalj i vårt bakande är att vi alltid har färsk nybakad deg, som vi gör våra pizzor på. Vi har försökt bevara smaken så som 1977 års pizza hade. Självfallet har vi tillsammans med våra gäster utvecklat pizzan under dessa år. Detta har resulterat i dagens pizzameny med de olika sorterna.

VILL DU JOBBA PÅ VÅR PIZZERIA?

Vill du jobba på vår pizzeria?

Vi söker alltid duktiga och engagerade medarbetare!

HAR DU FRÅGOR OM VÅRA RESTAURANGER?

Har du frågor om oss, vår mat eller vår restaurang?

HAR DU FRÅGOR OM VÅRA SÅSER?

Har du frågor om samarbeten eller specialbeställningar?

Våra närproducerade råvaror

På Pizzeria Italia får du en pizza på bara färska råvaror. Vi ställer stora krav på oss själva för att ni skall få ett så bra resultat som möjligt! För oss är det viktigt med svensktillverkade råvaror både mjöl, ost som kött. Vi ser alltid till att våra produkter är närproducerade för att bidra till en lägre negativ miljöpåverkan. För att få den Italienska smakupplevelsen så baserar vi våra pizzor med en Italiensk tomatsås. Det som skiljer oss från många andra pizzerior är att vi använder oss av svensk gräddost, och alltid färska råvaror. Välkomna till oss för en smakupplevelse som håller vad vi lovar!